NIEUWS

Welkom op onze nieuwspagina.

357509488_982156126451679_497251643535363978_n

HET Zaandam


Nieuwe eigenaar.
Hetty Rappard startte in 2012 met de inkoop en verkoop van eersteklas tweedehandsmerkkleding in Zaandam. Vanwege haar naderende pensioen zocht Hetty Rappard een enthousiaste persoon met passie voor kwaliteitskleding, duurzaamheid en mensen.. Marlies Sleijster, de nieuwe eigenaar uit Zaandam, start september 2023.
HET is gelegen in hartje Zaandam aan een winkelstraat.
HET heeft een zeer divers assortiment voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. HET is een begrip in de Zaanstreek bij een steeds breder publiek. Ook Amsterdammers en klanten uit de regio met belangstelling voor tweedehandsmerkkleding komen graag naar de winkel vanwege de goede kwaliteit, de sfeer en de aantrekkelijke prijzen. • Een veelzijdige en overzichtelijke winkel ( ca. 120 m2) in het
centrum van Zaandam nabij alle voorzieningen met een kwalitatief
hoog aanbod en een jaarlijks stijgende omzet.
• Een warme en toegankelijke atmosfeer waar je je snel thuis voelt.
• Een netwerk voor inkoop van kleding

Kansen voor de toekomst.

Zaanstad groeit de komende jaren met 20.000 woningen,
dat zorgt voor een toestroom van jonge nieuwe inwoners
naast de regionale functie die HET
inmiddels heeft opgebouwd.

CADEAUBON

Cadeaubon


Bij HET kunt u ook cadeaubonnen kopen, waarmee u iemand op een originele manier kunt verrassen. De cadeaubonnen zijn af te halen in de winkel. De bonnen kunnen in elk gewenst bedrag uitgegeven worden.

HET in het nieuws

De kwaliteitswinkel heeft sinds 2012 regelmatig het lokale nieuws gehaald. Wilt u meer weten over de winkel en hoe Hetty Rappard het gat in de markt succesvol heeft ingevuld? Recent heeft De Zaanse Verhalen HET belicht. Zie HET gaat door.